FroeFroe

Het Pretpakket zijn tal van leuke spelletjes voor jong en piepjong.

FOTOGENIEKJES U kent misschien onze leuke "bavetpoppen" waarbij je een liliputter tovenaar, zeemeermin, detectieve, zomermeisje of anderschoon volk kan worden en alles op enkele seconden en met je eigen hoofd erin. Superoriginele fotootjes worden ervan gemaakt en jou per mail opgestuurd.

KAKVANGEN Eendjes vissen lijkt makkelijk maar niet als ze als drollen op een grasveld in het rond draaien. Fun voor de allerkleinsten.

KOPPEKE ROLLEN Groteske koppen rollen te voorschijn als jij met je schoenen gooit. Wel goed mikken want alleen in de roos rinkelen de bellen en rollen de koppen. Een behendigheidsspel dat ook voor vaders en moeders moeilijk kan zijn, vooral als je ze een blinddoek opdoet.

KNORRENDE BABYRACE Om het eerst met het juiste ei naar het grote mama varken lopen. Zet het ei in het nest en het schone varken zingt een lied. Om het allemaal iets spannender te maken heb je toevallig wel reuzepoten aan je voeten gedaan. Een kruising tussen zaklopen, eierenrace en de marathon. Vermoeiend maar heel leerrijk, wat was het eerst; het varken of het ei ?

KABOUTER KEGELS Sneeuwwitje kreeg een appel en jullie ook. Alleen is deze mega groot en zijn de kegels die omver gegooid moeten worden stevige topdrwergen.

DE TANDENFEE Natuurlijk wil jij ook zoveel mogelijk tande uitgooien bij de tandenfee en haar kindje. Gebruik daarvoor een mand vol snoep, das toch slecht en suikerzoet.

Voor de allerkleinsten is RINO DE NEUSHOORN. Klim, kruip, kleffer door het neushoornhuis van de superzachte liefste Rino. Geef Rino een kropje sla en kruip uit zijn poep. Raar maar waar, Rino heeft superzachte keutels.

Reserveren is niet nodig.

Van en Met: Ina Peeters, Annabelle Vermyle, Janneke Hertoghs, Bruno Smeyers, Marc Maillard, Koen Swanenbergs, Gerlinde Hoskens.